Poblacions de les terres de l'Ebre - Parc natural del Delta de l'Ebre  

ofi-blanc.gif (978 bytes)
monume1.jpg (4636 bytes)
Deltebre

Escud

on el mon és més tranquil
[Per informació actualitzada visitin: http://www.ebre.com/deltebre/]

Deltebre

usm.gif (70 bytes)Presentació
4 linies de Deltebre
usm.gif (70 bytes)Turisme
Informació
Hotels
Campings
Serveis Turistics
Cases de Pages
Albergues/cases de
Colonies

Inmobiliaries
usm.gif (70 bytes)Gastronomia
Restaurants
usm.gif (70 bytes) Altres Pobles:


usm.gif (70 bytes)Mapes:
Delta de l'Ebre
Terres de l'Ebre

 

La situació estratègica de Deltebre, al bell mig del Parc Natural del Delta de l'Ebre, i els seus recursos naturals i humans, fan que esdevingui un punt estratègic per conèixer el Delta.

A banda del nucli urbà, hi ha també la urbanització de Riumar, situada davant de la platja i molt prop de la desembocadura. Dos llocs on trobareu serveis comercials i turístics a la vostra disposició.

L'aprofitament dels recursos naturals del Delta ha servit per elaborar una cuina d’excel·lent qualitat, rica i original. La mescla d’arròs, verdura, marisc, peix (riu i mar), aus de capa, etc., configura una varietat que fa de la cuina un atractiu singular de la zona. Per aquest motiu, a Deltebre s'organitzen periòdicament unes Jornades Gastronòmiques.

Gràcies a la proximitat del riu Ebre i el mar Mediterrani, Deltebre és un lloc ideal per practicar tots els esports a l'aire lliure: vela, piragüisme, rem, natació... També es fan passejos amb barca recreativa i és un paradís per als

pescadors, ja que poden pescar tant en aigua dolça com salada, amb la possibilitat de fer sortides amb currica.

Diferents tipus de vents de diversa intensitat ens permeten de practicar la planxa de vela (Windsurfing).

També es pot practicar la caça menor, d'octubre a març. Deltebre és zona de pas de multitud d'aus salvatges. Ateses les característiques geogràfiques del Delta, passejar amb bicicleta, muntar a cavall o fer excursions amb carruatge són activitats ideals.

Aquí podreu trobar lloc on allotjar-vos, tant en hostals com en hotels, albergs, cases de turisme rural, càmpings... i tindreu la possibilitat de visitar les zones d’interès turístic com la llacuna del Canal Vell, el mirador del Molí dels Mirons, l'Ecomuseu, la desembocadura, el Garxal, l'illa de Sant Antoni, l'illa de Buda..., així com les seves extenses platges de sorra fina, on podreu gaudir del sol i de la tranquil·litat que les caracteritza.

Si visiteu Deltebre estem segurs que us adonareu que és un lloc acollidor i agradable, on podreu gaudir de la tranquil·litat o bé de l'acció i l'aventura si això és el que desitgeu.


Vista Panoramica de Deltebre
Vista panoràmica de Deltebre
Vista d'un Tram del Riu Ebre
Vista d'un tram del Riu Ebre, molt
prop de la desenbocadura

Flamencs al Delta de l'Ebre
Durant Tot l'any es poden observar
colònies de flamencs a les llacunes
del Delta

Patronat Municipal de Turisme

Costa Daurada
 Ruta de l'Ebre